Voorstelling

Als nevenactiviteit verhuren we ook een springkasteel in de buurt van Overmere. Heeft u iets te vieren, een verjaardagsfeest, communiefeest, lentefeest, babyborrel, barbecue, … dan kan een Multi-Fun springkussen zeker niet ontbreken. Wij staan in voor een prima service en verzorgen zelf de levering, het opzetten, het afbreken en ophalen van het springkussen en dit op het afgesproken uur zonder verborgen leverkosten. De levering en plaatsing is inbegrepen in de huurprijs voor een zone tot 15 km rond de maatschappelijke zetel van de BVBA ADEGRO Infrastructuurwerken te Overmere. Voor leveringen buiten deze zone zijn wij genoodzaakt een bijkomende vergoeding te vragen van 1,5 €/km. Afmetingen van springkasteel “De leeuw”: 3,80 m (L) x 4,55 m (B) x 3,55 m (H) Minimale vrije ruimte nodig voor opstelling: 5,80 m (L) x 6,55 m (B)

Praktisch

Bij levering en ophaling dient er steeds iemand aanwezig te zijn om een handje te helpen, hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Rondom het springkasteel dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn. Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. De plaats waar het springkasteel opgesteld dient te worden moet vlot toegangkelijk zijn vanaf de straat (met steekwagen berijdbare doorgang van min. 1 m. zonder trappen). Achteraan het springkasteel hebben wij binnen een straal van 2 m. een stopcontact of verlengkabel nodig (220V - 16A - onbelast).

Slecht weer garatie

Bij slecht weer kan u uw springkasteel tot 24 uur voor de levering kosteloos annuleren. Voor meer info kunt u contact opnemen op het nr 0475 64 71 79